keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Hyvin, jopa erittäin huonosti

Otsikon sitaatti on eilisestä parin presidentin haastattelusta tulkattua. Aion käyttää sitä jatkossa tarvittaessa, kun joku kysyy: "kuinka voit".

Aamulla klo 6 ulkolämpömittari (varjossa) näytti 22 astetta. Sama mittari klo 11 varjossa 29 astetta. Voi iltapäivällä elohopea lentää taivaaseen, kun aurinko pääsee sen kimppuun. Kerran se meni täyteen 50 asteeseen jokunen vuosi sitten, tokkopa uudestaan onnistuu. Eihän tässä jaksa haikuakaan vääntää.

Piakkoin tulossa iloisia kirjauutisia!

3 kommenttia:

 1. Seppo Jääskeläinen6/27/2013

  Onnitteluni tulevasta. Täällä Heinolassa, jossa olen kesäheinolalaisena oli eilen ilma +29 ja vesi Ruotsalaisjärven laajassa Tokeenlahdessa +23. On kesä jota yleensä kaivataan, mutta mikä siinä on että kun ne harvat ja monesti kesä ainoat helteet saapuvat, alkaa monien narina? Kuitenkin, jos matkustetaan todella lämpimiin maihin, se on yleensä ihanaa. Niin nytkin, saa olla lämmintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tukalaa tarviaisi kumminkaan! Matala- ja korkeapaine tappelevat juuri nyt kuin kustantaja ja kirjailija. Ja eläimet (kriitikot?) ovat sekaisin trooppisista öistä. Huutelevat milloin sattuu ja yrittävät kuolla janoon.

   Tuleva kirja onkin sitten kyytiä, nimittäin kirjastoautokyytiä, joka on yksi juttu teoksessa muitten teemojen ohessa; tällä kertaa siinä ei naapurin puolella käydä. Mutta en voi vielä kertoa enempää.

   Täällä on nyt varjossa 32. Eipähän tarvitse Siamiin lähteä. Hyvää vointia täältä periferian tropiikista!

   Poista
 2. kiitos. Täällä ukkosti eilen, satoi, ja helle helpotti. Kävimme uimassa sateessa ja vesi sadetta lämpimämpää, 24 astetta.

  VastaaPoista